Pozdrav Lásky a Pokoje

Jos 17. 7. 2021

Pokoj a Lásku,
Milí přátelé Dvou Srdcí Lásky, v dnešní krásný den, kdy o. Montfort slaví 38. výročí kněžského svěcení, vás všechny zdravíme a znovu děkujeme za všechny vaše modlitby a podporu!

Také je to dnešní den, který si Pán vyvolil pro svoji milovanou dceru Lubicu Uhrinovou, aby ji přijal do nebeského domova po boji s rakovinou.

Mrzí nás ztráta naší aktivní členky na Slovensku, která překládala poselství Srdcí Lásky do slovenštiny a také se účastnila každé duchovní obnovy i Slavnosti v Římě. Zároveň věříme, že teď nám bude ještě více nablízku, Pán přislíbil že ti, kdo jsou zasvěceni Srdcím Lásky, budou spaseni. Dnes ve 12 hodin bude na Svaté Hoře o. Montfort za paní Lubicu sloužit mši sv.

Ještě jednou moc děkujeme za krásná duchovní cvičení vedená o. Štefanem v České republice a o. Rudolfem na Slovensku, která přinesla mnoho duchovních plodů.

Ve škole v Jos kde nám zbývají ještě 2 měsíce studia, jsme se v minulých dnech dozvěděli více o sociálním učení církve, o křesťanské spiritualitě a teologii řeholního života. Poslední zmíněné téma nás přišel učit ředitel Dominikánské University Ibadan v Nigerii, otec prof. Anthony Akinwale, OP,

který nás také mimo jiné ubezpečil že vakcíny proti covidu nejsou škodlivé.

Přidává se tak k názoru Sv. otce Františka. Také o. Montfort nás dříve ujistil, že se nemusíme bát, že vakcíny nepocházejí od ďábla.

Spojení v modlitbě a s pozdravy o. Montforta
s. Anežka a s. Růžička